Apie mus

Pirmoji kepyklėlė buvo atidaryta 2008 metais.
Nuo 2008 m. iki dabar atidarytos 24 kepyklėles, 14 iš jų Kaune, 4 Vilniuje, kitos Raseiniuose, Jonavoje, Marijampolėje, Lentvaryje,Vilkaviškyje.

Kepyklėlių sėkmės paslaptis – šviežumas, viskas iškepta čia pat, su meile ir ypatingu atsidavimu;
Viena iš verslo varomųjų jėgų – darbuotojų lojalumas ir profesionalumas;šiuo metu įmonėje dirba 185 darbuotojai;

Mūsų tikslas – turėti 101 kepyklėlę. Tai mūsų darbo ir idėjų tęstinumas. Galbūt ne mes, ne mūsų vaikai, o anūkai įkurs būtent 101-ąją;
Verslo sėkmės formulė iš pirmo žvilgsnio itin paprasta: bet kuris užėjęs klientas turi jausti , jog yra laukiamas, gerbiamas ir tikrai ras kažką , kas įtiks jo skoniui.Kepame tą pačią dieną, nesiūlome pasenusių produktų. Kiekvienas pirkėjas gali matyti patį kepimo procesą: kaip minkoma ir kildoma tešla, į kepimo krosnis pašaunama produkcija.

Beveik visi „101 kepyklėlės" gaminiai kepami iš natūralių žaliavų, o užsukti ir paskanauti bandelių, pyragų, duonos ir kitų gaminių praeivius vilioja neapsakomas kvapas, sklindantis iš krosnių.